AudrySmer JillMcLeo TracieSta Roma Trikot Kinder Shantell EloyDolle

Shantell Barcelona Trikot Kinder KristieM

Louis van Gaal er ikke ‘en fanfavoritt på Old Trafford akkurat nå. Selv 2-1-seieren over Swansea i dag vant’ nok til å holde presset lenge og hans begrunnelse for å selge Javier Hernandez er bare underlig … United har Inter Mailand Trikot Kinder slitt med å score mål denne sesongen med Anthony Martial og Wayne Rooney, de eneste virkelige spissene som er tilgjengelig for manageren. Med mål ganske tørket ut kan noen fans se på formen til Javier Hernandez og lure på hvorfor meksikaneren ble solgt til Bayer Leverkusen. I tillegg til Chicharito ble klubben også kvitt Robin van Persie og Falcao mens James Wilson gikk ut på lån. Van Gaal ‘uro for å bli kvitt dem alle virker latterlig for oss: For mange streikere av høy kvalitet for den samme stillingen er Manchester United Trikot Kinder for mye press, men nå har jeg ikke’ sjansen til å endre Det ser ut til at den gjenstridige manageren av Red Devils har innrømmet at han ‘slacking andre alternativer foran, men innrømmelsen hans ser ut til å antyde at han ikke kunne ha’ taklet en tropp med mer kvalitet i det som er virkelig merkelig.

MadisonHa maglie calcio a poco prezzo NolaOShan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *